От Топлофикация София съобщиха, че имат готовност да започнат поетапното спиране

...
От Топлофикация София съобщиха, че имат готовност да започнат поетапното спиране
Коментари Харесай

Започва поетапното спиране на парното в София

От Топлофикация София оповестиха, че имат подготвеност да започнат поетапното прекъсване на парното. Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над +12° С, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.

Топлофикация следи прецизно за осъществяването на регулаторната рамка и с оглед бистрота в интерес на своите консуматори ще споделяме с вас данните, които получаваме от Национален институт по метеорология и хидрология.

От сдружението припомнят, че битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е да  се изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР